Wij bieden webhosting als onderdeel van de webpagina

 

Wij bieden de hosting aan als intergaal onderdeel van onze webpagina’s. Om 100% garantie over veiligheid performance en bereikbaarheid te kunnen garanderen hosten wij zelf de websites van onze klanten.  Deze servers zijn razendsnel en zijn geheel redundant uitgevoerd zowel tegen netwerk uitval als tegen hardware uitval. Daarnaast hebben we op deze servers developer ondersteuning van enkele leaders in de markt.

De servers bieden o.a de mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen in een kopie van de dan actuele website te doen en na test en goedkeuring deze kopie weer over de live-website te plaatsen. Onze hosting technieken bieden veel extra zekerheid en veiligheid. Daarnaast bieden ze veel flexibiliteit bij uitbreiding en onderhoud van de website in de toekomst. 

U bent verzekerd van database en file back-ups, en up to date servers. Op veiligheidsgebied is het door ons gebruikte php-framework waarmee wij werken leidend in de markt. Uw data is dus ten alle tijden veilig en blijft natuurlijk volledig uw eigendom.