De Trotter

Storytelling als communicatiemiddel. Door vijf, tien of meerdere Trotters achter elkaar te plaatsen kunt u stap voor stap uw verhaal vertellen.

Voor de maand januari nog op zoek naar creatieve out of home reclame? Outforce Media biedt u de mogelijkheid.

Outforce Media faciliteert storytelling als communicatiemiddel. Door vijf, tien of meerdere Trotters achter elkaar te plaatsen kunt u stap voor stap uw verhaal vertellen.

De Trotter

De Trotter is een mobiel reclame object, die we overal kunnen plaatsen, mits we een vergunning krijgen. Wij hebben sinds kort de mogelijkheid om in Rotterdam op een 7-tal locaties een storytelling campagne neer te zetten voor twee weken. Deze vorm van adverteren is nieuw, maar levert een hoop extra aandacht op en zorgt ervoor dat mensen niet alleen uw product leren kennen, maar ook het verhaal achter uw bedrijf! Met storytelling kunt u op 5 Trotters (10 vlakken) op 1 locatie je eigen verhaal vertellen. Het logo moet daarbij ondergeschikt zijn, maar door de beelden en het thema wordt vanzelf duidelijk over welk bedrijf het gaat…

Voor meer info verwijs ik naar onze site www.outforcemedia.nl of neem direct contact met ons op.