Een no-nonsense, hands-on, full service mediabureau.

Of u een door de wol geverfde adverteerder bent met gedegen kennis van mediazaken of een ondernemer die zich afvraagt: “Waar begin ik, en hoe werkt dit?”, voor Media Balance maakt het niet uit. Full service betekent bij Media Balance dat wij voor alle partijen een adviseur en gesprekspartner willen zijn, die meerwaarde levert en het uiterste uit uw mediabudget haalt. De uitdaging voor ons is om uw doelstellingen optimaal te vertalen naar een gedegen (media)strategie en een aanpak die de beoogde vruchten afwerpt. Full service betekent ook dat Media Balance het hele traject, (in alle denkbare online- en offline middelen) van strategie, planning en de inkoop voor u kan realiseren. Bovendien praat u altijd rechtstreeks met senior adviseurs die hun sporen ruimschoots hebben verdiend bij diverse reclame- en mediabureaus.
Over ons
media
bureau

Media Balance is een onafhankelijk, ROTA erkend, media-adviesbureau in Rotterdam. Onafhankelijk betekent: ongebonden dus onafhankelijk advies én een onafhankelijke inkoop. En uiteindelijk … het béste advies en de béste inkoop.

Adviseur en gesprekspartner

De strategie: het strijdplan. Hoe en waar gaan we uw doelgroep bereiken om uw boodschap zo effectief en (kosten)efficiënt mogelijk over te brengen? Media Balance heeft de kennis en ervaring in huis voor een optimaal strategisch advies en een perfecte uitvoering. 

Voordelen

Geen woorden maar daden. Van strategie tot planning en inkoop. Media Balance kenmerkt zich door korte lijnen (hoog serviceniveau), nuchtere zakelijkheid, enorme ervaring en gedegen kennis van (online) media. 

"Een no-nonsense, hands-on, full service mediabureau."


Meer over onze services Neem contact op!

Algemene mediaservices

Onze complete (online) mediaservices van A tot Z: Media-onderzoek, -strategie, -creatie, -inkoop, -planning, -executie, en optimalisatie.

Traditioneel adverteren

Print marketing, adverteren op Radio en TV, Direct mailing, Outdoor, Mobiele reclame, etc

Design en ontwikkeling

DTP, Webdesign, Webdevelopment, Mobile apps, Online applicaties, Ecommerce, etc

Online adverteren

Zoekmachine optimalisatie, Email marketing, Social Media marketing, Webhosting, Onlineadverteren, etc